Bine aţi venit la Centrul Medical Lauderma

Program : Luni-Vineri - 10:30 - 20:00
  Telefon : 0232/244.555

Tratament ten uscat

Tratament ten uscat si hidratare

  • CLEANSER PHA-AHA 5%

Gel de curățare pentru piele sensibilă sau normală. Gel de curățare recomandat pentru igiena zilnică a pielii sensibile sau normale. Utilizarea acestui produs asigură o pregătire optimă pentru aplicarea altor produse de îngrijire a pielii.
  • HYDRA INTENSITY SERUM

Ser intens hidratant cu efect de anti-deshidratare, reechilibrare și hidratare de durată a pielii. Ser indicat pentru regenerarea completă a hidratării cutanate. Produsul conține substanțe specifice care îmbunătățesc textură cutanată prin creșterea hidratării atât la nivelul epidermului cât și la nivelul dermului.
  • HYDRA-GEN

Cremă cu efect de regenerare și hidratare intensă, cu SPF mediu. Indicată pentru tenul uscat, reglează homeostazia stratului cornos și îmbunătățește nivelul de hidratare atât superficial cât și profund. Promovează regenerarea barierei cutanate.
  • INTENSITY SERUM

Ser hidratant, revitalizant, cu efect de bio-stimulare. Produs indicat pentru o stimulare a producției de substanțe structurale dermice. Conferă pielii o hidratare optimă și de durată cu un efect de liffting facial.
  • HYDRA-MOIST

Mască hidratantă, reconfortantă. Mască biofuncțională indicată pentru revitalizare celulară și hidratare intensă, conferă pielii un aspect neted, catifelat și un efect iluminator de durată.
  • BIO-EYES

Cremă contur pentru ochi bio-stimulatoare, revitalizantă, cu efect de netezire și stimularea regenerării celulare la nivelul pielii din jurul ochilor. Produsul este ideal pentru revitalizarea, îmbunătățirea tonusului, hidratarea și fermitatea pielii, dând un aspect de reîntinerire și estompare a cearcănelor .