Bine aţi venit la Centrul Medical Lauderma

Program : Luni-Vineri - 10:30 - 20:00
  Telefon : 0232/244.555

Tratament rozacee

Tratament rozacee

  • CLEANSER PHA-AHA 5%

Gel de curătare pentru piele sensibilă sau normală. Gel de curățare recomandat pentru igiena zilnică a pielii sensibile sau normale. Utilizarea acestui produs asigură o pregătire optimă pentru aplicarea altor produse de îngrijire a pielii.
  • HOMEO ROSE SER

Ser anti-cuperozic, anti-inflamator, anti-roșeață. Produsul este indicat pentru tratamentul intensiv al pielii inflamate, inclusiv cea din edemul neurogenic, cât și pentru tratamentul cuperozei. Homeo Rose Ser scade numărul citokinelor pro-inflamatorii, scade vasodilatația, edemul, eritemul și reduce reactivitatea crescută a pielii. Mai mult, îmbunătățește tonusul cutanat, elasticitatea vaselor sanguine și scade permeabilitatea capilară.
  • HOMEO ROSE CREAM

Cremă anticuperozică, anti-inflamatorie, anti-roșeață. Cremă este indicată pentru prevenirea și regresia inflamației cutanate, inclusiv edemul de tip neurogenic, cât și pentru tratamentul cuperozei. Homeo Rose inhiba mecanismele proinflamatorii, scade vasodilatația, edemul, eritemul și sensibilitatea pielii. De asemenea îmbunătățește tonusul cutanat , elasticitatea vasculara și scade permeabilitatea capilară.
  • HOMEO-GEN

Cremă de față hidratantă , reechilibrantă, anti-cuperozică pentru ten sensibil. Cremă este indicată pentru toate tipurile de piele. Normalizează pielea hipersensibila, îmbunătățește nivelul de hidratare, ameliorează cuperoza și întărește protecția cutanată față de agresiunile atmosferice.
  • HOMEO ROSE MASK

Mască anticuperozică, desensibilizantă și normalizantă. Produsul este indicat pentru a îmbunătăți metabolismul și pentru desensibilizarea pielii inflamate, cuperozice. După îndepărtare se constată imediat o desroșire tegumentară asociată cu o catifelare a pielii și o senzație de confort local.