Bine aţi venit la Centrul Medical Lauderma

Program : Luni-Vineri - 10:30 - 20:00
  Telefon : 0232/244.555

Tratament cearcane

Tratament pentru cearcane
  • BOTOLIFT

Tratament profesional în 4 păși de întinerire pentru pielea de sub ochi cu efect decontracturant, antirid, anti-edem periocular, de regenerare celulară și anti-cearcăne

  • NEW PEEL EYES pasul 1
Peeling specific destinat pielii din jurul ochilor. Produsul are efect de netezire a pielii și activează înlocuirea celulelor epidermice. Stimulează producția de colagen , elastină și GAG, crește gradul de hidratarea pielii și previne activitatea degeneratoare a radicalilor liberi.
  • BOTOMIX FLUID pasul 2
Preparat cu acțiune asemănătoare botox-ului, asociază 3 peptide de cea mai nouă generație (Vialox-Syn-Ake). Aceste peptide au mecanisme de acțiune diferite, dar cu efecte sinergice de reducere a contracturii musculare de la nivelul ochilor, îmbunătățind vizibil ridurile de expresie.
  • REJUVEN GEL pasul 3
Gel de restructurare bogat în peptide inovatoare și substanțe cu efecte sinergice ce favorizează reîntinerirea pielii și creșterea tonusului cutanat. Elimină în mod gradat cearcănele, edemele perioculare și ridurile.
  • MINI LIFT CREĂM pasul 4
Cremă cu efect de lifting, hidratantă, anti-oxidantă și restructurantă. Cremă este indicată pentru restabilirea imediată a unei hidratări adecvate, pentru favorizarea mecanismelor de regenerare celulară de la nivelul joncțiunii dermo-epidermice, cât și pentru un efect puternic de lifting ce durează.

  • THE LOOK

Cremă pentru conturul ochilor cu efect decontracturant, anti-îmbătrânire și anticearcăne (aspectul de pungi sub ochi și modificări de culoare)
Cremă anti-îmbătrânire are un efect botox-like recomandată pentru restructurarea totală a zonei perioculare. Are că acțiune o redurece progresivă a cearcănelor și ridurilor. Reduce edemul periocular și crește producția de colagen și elastină pentru o piele mai fermă și mai fină.