Bine aţi venit la Centrul Medical Lauderma

Program : Luni-Vineri - 10:30 - 20:00
  Telefon : 0232/244.555

Tratament anti-agening

Tratament pentru imbatranire

  • FIRMIN UP 40+ SPF mediu

Cremă cu efect anti-îmbătrânire și de tonifiere pentru tenul matur și tenul cu piele sensibilă.
Produsul este recomandat pentru piele sensibilă și mătura , care necesită o tonifiere intensă și o acțiune asemănătoare hormonilor naturali. Firmin up 40 previne și combate semnele îmbătrânirii, ajută la reducerea semnificativă a ridurilor, la o hidratare intensă și revitalizare a pileii. Produsul stimulează regenerarea biologică a tegumentului la diferite nivele, cu efect de reîntinerire și estomparea ridurilor de expesie.
  • FIRMIN 30+ SPF mediu

Cremă de față cu efect anti-îmbătrânire și de tonifiere, pentru pielea normală și sensibilă.
Produsul este recomandat pentru o tonifiere intensă și o regenerare metobolică a pielii care și-a pierdut din elasticitate și care arată semne evidente de îmbătrânire. Firmin 30 este capabil să regenereze și să protejeze dermul și epidermul. Tonifierea evidentă a pielii, eliminarea rapidă a liniilor fine și a ridurilor superficiale, va da un aspect de piele întinerită tenului dumneavoastră.
  • OXY 100

Cremă energizantă cu efect de oxigenare și regenerare cutanată, este indicată pentru pielea cu imperfecțiuni și leziuni. OXY 100 furnizează la nivel celular o cantitate crescută de Oxigen “activ” asociat cu peptide specifice pentru o revitalizare completă și pentru restabilirea balanței metabolismului celular.
  • ULTRATON

Cremă cu efect de tonifiere și remodelare recomandată pentru față, gât și decolteu.
Produsul interacționează în mod inovator cu joncțiunea dermo-epidermică și cu matricea extracelulară, activând o reîntinerire profundă și remodelare a întregului tegument. Cremă va face pielea să arate mai fermă, tonifiată, mai tânără, cu o relaxare evidentă a trăsăturilor faciale.
  • GENAGE

Cremă cu acțiune împotrivă primelor semne ale îmbătrânirii funcționale: ten deshidratat, cu hiperpigmentări neuniforme, barieră cutanată ineficientă, precum și împotrivă semnelor de îmbătrânire structurală: riduri, pori dilatați, cuperoză. Genage amână îmbătrânirea și prelungește viață celulară.
  • ELISIR

Cremă cu acțiune triplă ce reduce distrugerile tisulare cauzate de foto-îmbătrânire, stimulează regenerarea dermo-epidermică a colagenului, elastinei și asigură protecția ADNului celular. In scurt timp pielea căpăta un aspect mult mai tonifiat, neted, catifelat și uniform.