Bine aţi venit la Centrul Medical Lauderma

Program : Luni-Vineri - 10:30 - 20:00
  Telefon : 0232/244.555

Tratament acnee

Tratament Acnee

  • CLEANSER Strong 9%

Gel de curățare pentru tenul gras și acneic. Gelul de curățare este recomandat pentru tenul gras și acneic deoarece înlătură impuritățile și ajută la reglarea secreției sebacee, restabilind homeostazia pielii.
  • SEBA 12 AHA-BHA 12%

Fluid recomandat pentru reglarea și normalizarea secreției sebacee de la nivelul pielii cu tendință acneică. Formula sa este special concepută pentru tratarea diferitelor tipuri de leziuni acneice iar rezultatele apar dupa un timp foarte scurt de folosire.
  • ACNE STOP

Produs profesional cu efect reglator al seboreei, efect de scădere a hiperkeratozei și de inhibare a proliferării bacteriene. Produs de calitate profesională, cu acțiune împotriva celor 4 factori etiologici principali ai formării acneei. Efectele sale au acțiune anti-seboreică, anti-keratozică, anti-inflamatorie și anti proliferare bacteriană.
  • ACNE MASK

Acest produs ajută la calmarea, netezirea și normalizarea tenului. Masca profesională recomandată ca adjuvant în tratamentul tenului gras și acneic. Formula sa favorizează regresia problemelor de la nivelul pielii și normalizarea tegumentului, dând imediat senzația de confort.
  • BIO ENZY

Peeling cu acțiune keratolitică și de netezire. Lichid profesional cu acțiune keratolitică recomandat pentru îndepartarea totală, imediată a celulelor superficiale moarte.